Ooit had ik mij voorgenomen
om nooit meer wanhopig te zijn
Geen enkele jongen
deed mijn hart nog mijn pijn
Ik zou me niet vastklampen
aan een jongen in mijn buurt
Als hij weg zou gaan
had het lang genoeg geduurd
Dan zou ik niet huilen
maar gewoon verder gaan met leven
Ik zou het nooit laten merken
dat hij mij mij verdriet had gegeven
Maar de angst die ik nu voel
kan mijn hart niet aan
Want het is nou eenmaal zo
dat ik jou echt niet wil laten gaan