Het is niet makkelijk
om door te moeten gaan
Het liefst bleven we hier
met elkaar nu stil staan
Gewoon blijven wachten
tot een wonder zou komen
Elkaar in de armen springen
en van geluk tranen laten stromen
Hoop blijven houden
en zeggen; "Het komt allemaal wel goed"
Elkaar moed in blijven praten
maar het is niet dat het er nog toedoet
Het is al te laat
je bent al van ons heen gegaan
Maar het is zo moeilijk
om zonder jou door te moeten gaan