Het leven liep zo anders als gedacht.
Wie had het nou zo verwacht?
Nu bestaat mijn leven uit de psychiatrie,
En bezig zijn met mijn BMI.
Niets is hoe het had moeten zijn.
Het leven doet mij pijn.
In deze wereld zo ontheemd.
Mijn thuis voelt vreemd.
Op de basisschool een gelukkig kind.
Nu verstrikt in een labyrint.
Waardoor ben ik in de knoop geraakt?
Waarom heb ik dit allemaal meegemaakt?
Zoveel onbeantwoorde vragen.
Vragen, die ik met mijn leven mee zal dragen.
Het heeft mij gevormd tot wie ik nu ben.
Een meisje die ik niet meer van vroeger herken.
Mijn leven liep anders als gedacht.
Dit is niet wat ik van mijn leven had verwacht…