Zwevend door de lucht
vliegt de zwaluw met een zucht
zoekend naar zijn warme nest
vergeet daarbij al de rest
leeft niet meer in het nu vandaag
blijft een herinnering en vervaagt
mooie bek levenloos met zwart besmeurd
door de mensheid lang betreurd
zwaarteloos verleden tijd
zweeft zijn ziel nu weer bevrijd .