Zwervend vliegend in het nieuwe licht
Vragend zoekend zweef ik zonder gewicht
in een nieuwe wereld niet als voorheen
zoals vroeger met blokken aan mijn been
U was mij dierbaar, mijn zon in het duister
Nu geniet ik achterover en ik luister
Ik huisde in het lichaam van uw pracht
Het gaf mij liefde, paringsdrift en kracht
Bloemen schilderde ik in het geheugen van velen
Dat was mijn oerdrang liefde geven en helen
Ik bekommer mij om mijn geliefden oh zo lief
Lichamelijk niet meer aanwezig, enigszins passief
Ik kijk neer op een wereld vol liefde, vol haat
Dat laatste doet mij frustreren zie mijn volgend citaat
Tranen spatten neer op dat ooit mijn wereld was
Niet in mijn element, niet in mijn sas
Het huilen komt door het denken aan die pijn
Ik laat dat weggaan door bij mijn dierbaren te zijn
Denkend aan deze, zal ik de zon laten schijnen
Met mijn oerkracht laat ik de pijn verdwijnen.
Ik snap waarom het u niet eerder opviel
Aangenaam kennis te maken
Ik ben uw ziel