Valentijn waarom ben ik niet jouw Valentijn?
Cupido's pijlen missen jouw hart, laten mij niet de jouwe zijn
Maar hoop doet leven en mijn hart blijft kloppen
Mijn liefde voor jou lijkt nooit te stoppen
Bevrijd mij van dit zoet liefdesleed
Want "ik hou van jou" is een loze hartenkreet