Wees niet bang om te leven.
Stop met meer willen.
Steeds ergens naar te streven.
Wees niet bang om vrij te zijn.
Je bent niet alleen de wereld.
Maar een mens zo klein.
Wees niet ongelukkig om wat je niet hebt.
Maak je eigendommen groter.
Je zult zien...dat je het wel red!