Ik laat je achter.
Tussen de tegenslagen en de sneeuw,
achter de bergen en de teleurstellende vakantie.
Je hoort op de lijst, op een willekeurige plaats.
Niet belangrijk of niet minder meetellend.
Een tegenslag die erbij hoort.
Die het misschien wel afmaakt.
Een even lange anekdote als een andere.
Mee in het geheel van een vakantie om te willen vergeten, maar altijd terug zal keren.
Een verrijking.