Jaren verstrijken
En nog willen we niet toegeven
Dat we elkaar nodig hebben
Dat het plaatje niet compleet is Zonder jou
Lief, lief
Wat heb ik Jou lief
Wat is het jammer
Dat we als familie niet samen zijn
Dat jij altijd ontbreekt
Het doet me pijn
En ook al durf ik het je niet goed te zeggen
ik wil het toch proberen
Want ik kan niet zonder jou
Wij kunnen niet zonder jou
Ik hoop oprecht dat je je bij ons weer thuis zult voelen
Dat we weer een hechte familie kunnen zijn.