Een vriendschap zo mooi
voor altijd
zo leek het
zo spraken we ook af
om samen later in de toekomst
twee oude gekkerdjes te zijn
samen lachen samen huilen samen gek doen,
zelfs al begreep niemand er een snars van
nu zomaar zonder reden
is er niets meer niets van al dat leuks
ik kan het echt niet vatten
ik snap het gewoon niet
ik mis je zo
ik mis alles wat was en is geweest
is niets dan wat het was
je begon een heel nieuw leven
maar ik hoor daar dus niet meer bij
het doet me pijn
het vreet aan me
veel vriend(inn)en heb ik niet
momenteel ook veel verdriet
het doet me echt veel pijn
dat jij niet meer bij mij wil zijn
.