Het is eindelijk valentijnsdag,
Waar ieder zijn gevoelens tonen mag.
Waar ieder met kado’s en bloemen komen,
En geeft aan die gene uit z’n dromen.
Ieder met zijn geliefde of dierbaren,
En die gene in hun hart bewaren.
Mensen hand in hand, of misschien een kus,
Lekker openlijk, of juist lekker knus.
Overal lachende gezichten,
Door lieve dingen of berichten.
Mensen die van elkaar houden,
En die op elkaar bouwen.
Het is ineens overal prachtig,
Zo zie je, liefde is krachtig.
Voor die ene speciale,
Of die ene Geniale.
Ieder zijn eigen persoon,
Misschien klinkt het dood gewoon.
Maar ik wil je zeggen hoeveel ik van je hou,
En blijf je voor altijd trouw.
Mensen maken een liefdeslied of soms een gedicht,
En laat je zien dat 14 februari iets moois verricht.