Valentijn,het stemt mij zo triest
het voelt zo leeg aan
zit ik hier huilend in de zetel
hopend dat deze dag snel om zal gaan
goh wat mis ik jou
al was het niet altijd rozegeur en maneschijn
ik genoot toch van je aanwezigheid
van het gewoon samen zijn
Ik mis vooral die kleine dingen
van jij en ik,het woordje wij
want als er nu iets gevraagd word
is het alleen maar aan mij
soms vraag ik me af of het wel zal slijten
die pijn,het stille verdriet
want nu lijkt alles zo grauw
dit is mijn leven niet....