Ik heb vele bergen beklommen,
ik heb vele zee overgezwommen.
Ik heb opstakels moeten ovewinnen,
om jou te kunnen beminnen.
Ik heb me sterk kunnen houden al die tijd,
maar jij hebt me naar de waarheid geleid.
Liefde moet echt zijn,
ook al doet het dan even pijn.