Vandaag hou ik van je,
morgen nog een stukje meer.
Elke dag zal dat zo zijn,
Iedere keer weer meer.
Je betekent veel voor me,
je kan je niet voorstellen hoe veel.
Jij maakt me blij,
Iedere dag maak jij me weer blij.
Als ik in jouw ogen kijk,
voel ik m zo vrij.
Jouw stem,
klinkt als muziek in mijn oren.
Ik weet het zeker,
ik wil voor altijd bij je zijn.
Want jij maakt me zo ongelofelijk blij.