Elke nieuwe seconde van de dag, balend dat ik leef
Ik streef naar een doel, een doel waar niemand van weet
Ik zoek naar een antwoord, een antwoord dat niemand kan geven
Ik raak langzaam aan gevoelloos, kan bijna niet bewegen
Het is zo vervelend, vraag me af: Waarom ik?
Krijg zuurstof tekort, heb het gevoel dat ik stik
Slapeloze nachten, denk terug aan die dagen
Die vragen in me hoofd, maar ze blijven verdwalen
Wordt boos op iedereen, kijk ze aan met gebalde vuisten
Tranen rollend op me wangen, voor mij is het altijd duister
Ik ben alleen geboren, dus dood zal ik alleen gaan
Maar zal blijven vechten in de hoop dat het ooit goed gaat
Niemand weet wat er is, en dat zal ook zo blijven.
Ik ben een strijder dus ik zal blijven strijden...