Jouw verliezen is niet eerlijk
samen alles doen was zo heerlijk.
Jouw verliezen doet zo'n pijn,
samen nooit meer vrolijk zijn.
Jouw verliezen is heel naar,
niet meer samen voelt zo raar.
Jouw verliezen, heel veel leed,
en ik weet, dat ik jouw nooit vergeet.