Dr is plaats in mijn leven, plaats voor een vrouw.
Die plaats wil ik geven, alleen maar aan jou.
Ik heb dr toch wel een hoop voor gedaan.
Alleen heb jij dat plekje aan je voorbij laten gaan.
Misschien dat het tij nog keert.
Want het plekje is voor jou gereserveerd.