Wauw en Joepie
het ging in minder dan een week
van hupsakee en hatseflats
je bent nog leuker dan je leek
echt helemaal de megamax
van voetjes, knietjes tot je buik
je boezem, hals, je koppie
het koppie thee dat ik dan ruik
heelmaal toppie joppie
met je fabelachtig lachje
ik hou van jou, jij leuke
fluisteren vlinders zachtjes
en mijn buikje gaat dan jeuken
hoe je guitig naar me lonkt
met op je neus mijn nieuwe bril
mijn hartje die dan harder bonkt
zo proclameert dat ik jou wil
met veertjes van een witte pauw
desnoods in pyjamaatje van Snoopy
ik kan alleen maar denken wauw
en natuurlijk joepie