Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Kijk naar mij
Kijk naar mij
Ik weet het niet meer
is agressie soms geen schreeuw om hulp
van kijk naar mij
ik wil niet meer
Ik heb zo van die dagen
dat niemand iets moet zeggen
dat emoties verdwijnen in een bodemloos vat
maar angst en woede komt bovendrijven
Ik geloof niet meer
dat iemand ooit die schreeuw gaat horen
dat vat gaat vullen
en lukken waar ik zelf misluk
Ik weet niet waar ik naartoe moet met mijn leven
is het dat allemaal nog wel waard
voorlopig blijf ik vechten
Zie het dan
Reacties op dit gedicht
babblos vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Lady-Rock
:
Dinsdag, mei 10, 2011 16:24
Mooi 3
mopzie
:
Maandag, april 04, 2011 10:35
mooi, echt waar.
begrijp wat je bedoeld.
sterkte.
Lunia
:
Vrijdag, februari 25, 2011 16:42
niet opgeven. snap je wel..
sterkte
Over dit gedicht
Auteur:
babblos
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
15 februari 2011
Thema's:
[Zelfmoord]
[Verdriet]
[Kwaad]