Ik ben een meisje van weinig woorden,
maar voor jou liefde zou ik moorden.
Ik ben een meisje van weinig gevoel,
Als je weet wat ik ermee bedoel.
Ik ben een meisje dat echt van je houd,
Met een hart van liefde en niet van goud.
Ik ben een meisje met veel gedachten,
omdat ik niet weet wat ik van je moet verwachten.