Meid, al die dagen samen, van dat smsen en bellen.
Maar ik had nooit gedacht dat deze tijd, ook zijn einde zou kennen
Ik kende je te goed, om grotere stappen te nemen.
We gaan nu uit elkaar, maar wil je met niet vergeten?
Denk eens even terug aan de gesprekken die we samen hadden.
Die nachten van gesprekken met jou, die dagen waren prachtig
Ik kan het gewoon niet aan, ik denk ik vertel je het ff
Maar uiteindelijk was vluchten voor mijn gevoelens toch het beste.
Het is jammer, al die maanden, ik heb een oogje op je,
Maar luister, ik wil het niet verkloten hoor je!
Ik wil samen met je chillen, samen een biertje killen
Maar als dat al teveel voor je is, we moeten het beide willen.
Lieve schat, ik sluit nu af met deze bedonderde woorden.
Zoveel woorden, die vertellen deze duizend tranen in mn ogen.
Meid, wat wil je doen, ik wil weten, komt er ooit nog eens een zoen?
Maar helaas, ik heb de hoop nu opgegeven door wat je zei toen.
Jij en ik wij twee samen, niet meer samen door het leven.
Ik weet het nou wel….