mijn gedachten niet mooi en ver in het verleden
ik ben bang om te denken in het heden
bang om iemand te vertrouwen
bang om geluk en liefde te aanschouwen
zo veel pijn en zo veel smart
ze zitten diep heel diep in mijn hart
je hebt me zo veel aangedaan
maar het word tijd om door te gaan
laat ik proberen het verleden te vergeten
en me op het heden te concentreren
makkelijk zal dat niet zijn
het doet nog steeds zeer veel pijn
ik moet proberen te leven dag na dag
en misschien ergens diep in mijn hart als het mag
opnieuw leren te genieten van de liefde
want door jou dacht ik dat ik die niet verdiende
maar ik weet het nuzeker
ja ik weet het nu beter
ji bent verleden tijd
het word tijd dat de zon weer schijnt
voor de rest van mijn verdere leven
en ik weet deze gedachten zijn zo veel beter
dan te leven in het verleden
er is een vriend gekomen
die mij weer heeft leren dromen
van het leven en het geluk
en nu nu slaak ik een diepe zucht
het verleden heeft afgedaan
een nieuwe wereld is opengegaan
bedankt lieve vriend want zonder jouw zorgen
had ik nooit durven denken aan morgen
de zon lacht me weer toe
dus mensen word het leven niet te snel moe
ook voor jullie zal het ooit beteren
vraag maar aan mij ik kan het weten
het leven word weer een grote zonneschijn
het word weer heden
en geen verleden
en vooral zonder pijn
met dank aan een zeer goede vriend die er was en met me praatte toen ik het helemaal niet meer zag zitten
anita