Bij jou leef ik het meest
ik zeg vaak Carpe diem, denk vaak pluk de dag
sta op met een liedje, groet de spiegel met een lach
positieve denker, ben een optimist
sta stil bij mooie dingen, je hebt ze zo gemist
oh wat gaat het vlot, echt allemaal zo snel
ik moet mezelf soms zeggen, geniet ervan Marcel
ik wil nog zoveel doen met jou, moet jou nog zoveel geven
helaas kunnen we geen dagen toevoegen aan ons leven
maar wat echter wel kan, dat wil ik je vragen
is toevoegen van leven, aan onze mooie dagen
……en……en……
ik leef toch het meest
als ik bij jou ben