ik schuif mijn ellende voor jou weg,
maar waarom zie jij mijn pijn
ik veeg mijn tranen onder de zee
maar waarom zie jij mijn ellende
ik veeg mijn droefheid onder de wereld
maar jij laat de wereld draaien
waarom geef jij mij toch de kracht
om verder te leven met de moed
der wanhoop in mij, wie ben jij
dat jij mij die kracht verleent
wie spreekt tot mij die mijn
geest verrijkt met kracht.
wie kijkt er toch naar mij
zeg mij jouw naam, en ik zal
jou eeuwig dankbaar zijn
©
leny kruis
klapdoos