Gedachtenkracht
De richting van je leven
bepaal je helemaal zelf
elk woord zal gedachtenkracht
geven zonder dat jij dat weet
Negatief of positief
het is aan jou geestkracht
ontsproten, er in geloven
is de opdracht jou meegegeven
Wie weet heeft van dit wezen
van gedachtenkracht leert
eenpuntig te denken en gaat
zichzelf mooie wonderen schenken
van niet vermoedde paden.
Probeer maar uit en wees verrast
door je eigen geestkracht
voortgedragen.