Vind ik je leuk, of toch niet
Ben ik verliefd, of is het alleen een goede vriend
Kan ik de afstand overbruggen die ons uit elkaar drijft
Kan ik me er toe zetten dat ik je niet regelmatig zie
Zoveel vragen dwalen door mijn hoofd
Wetend dat ik je heel leuk vind
Maar nog niks aan mezelf beloofd
Nog niks beloofd, omdat ik niet weet of ik het aan kan,
Omdat ik niet weet of dit is wat ik wil
Omdat ik helemaal gefrustreerd ben en geen antwoord weet
Omdat ik mezelf niet goed ken
Je niet willen kwetsen
Je bent veel te lief
Je niet willen kwijtraken
Je bent veelste waardevol
Je niet verdrietig willen zien
Je ben één uit duizend
Niet wetend of ik deze liefde terug kan geven
Wetend dat je me zoveel geluk geeft
Niet wetend of ik het waard ben
Wetend dat jij bent wat ik wil
Alles is zo dubbel