een geweldige liefe meid.
kan aan niets anders meer denken.
zie telkens weer die lach.
die alleen zij mij kan schenken.
het liefst neem ik je in men armen.
zal er altijd voor je zijn.
zonder jou aanwezigheid,
doet het echt enorm veel pijn.
ik mis je elke dag,
uur minuut seconde.
wanneer zie ik weer je lach.
voor mij is die echt heel bijzonder.
ik wist het al de eerste dag.
stond te trillen op mijn benen.
men hart ging flink tekeer.
was toch wel even wenen.
wil heel graag bij je zijn.
dat voelt echt heel bijzonder.
heb het nog nooit zo ervaren.
maar kan nu echt niet meer zonder.