TE VROEG GEVONDEN
gods timing was dit keer niet zo'n beste,
of heeft hij nog wat andere plannen,
misschien pas als we 93 zijn,
en ik mijn laatste zucht uit blaas,
dan laat ik mij nog even,
door de engelen wiegen,
todat jij weer bij mij bent.
en dan...
samen,zwevend in elkaars armen verstrengeld,
opstijgend,door de warmte van onze liefde,
naar een plaats zo hoog tussen de sterren,
waar alle kleuren zich mengen om ons heen,
waar glinsteringen ons prikkelen,
daar waar tijd niet bestaat,
alleen die ene gedachte,
die alle zielen zal doen verwarmen,
wij zullen ze verwarmen,
door die ene gedachte,
te zijn,
en rond te tollen in alle hoofden,
van de jonge geliefden,
die eens waren,
en eens weer zullen zijn,
LIEFDE