Hoe moet ik verliefd zijn,
Als ik het niet weet?
Hoe is het mijn,
als ik het nooit won?
Toen het verdween,
Van het hart?
Toen het verdween,
in het zwart?
Van de enige,
zware verliefdheid van toen.
Van dat gevoel
Toen ik zo weinig kon doen
Verdwenen,
en vergeten.
maar nu niet wenen,
want ik wil weten!