ik mag vandaag mijn bus niet missen
want anders stort mijn wereld in.
dan gebeuren ,voor mij, d'ergste dingen.
ik voel alleen nog maar 't begin.
mijn vader zal zijn werk verliezen.
mijn moeder moet naar de kliniek.
mijn broer kan niets anders meer dan kniezen.
mijn oma wordt plots geestesziek.
wat moet ik doen met die miserie?
'k voel me op slag ten einde raad.
wie helpt me uit die situatie?
liefst nu al, straks is het te laat.