Woorden ratelen door mijn hoofd,
jij en ik voor altijd was beloofd.
Leugens achtervolgen me de hele tijd,
zelfs als elke keer herhaal dat het me spijt.
Tedere gevoelens raken me nog zachtjes aan,
ook al is er geen gevoel meer van je bestaan.
Romantische kusjes nog steeds op mijn mond,
ik wou alleen maar dat ik voor jou bestond.