Eindelijk hier!
Gevonden diep van binnen,
Een beetje plezier
en andere ik.
Naast elkaar,
stroostend en samen,
Naar achteren staar.
Voor het gevoel.
Van het einde,
voor een nieuw begin.
Waar we allebei kwijnde,
in onze eigen verdriet.
Wees niet bang.
Hier ben ik.
Wang tegen wang,
vertrouwende hand
{gevouwen om mijn hart}