Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
als ik er niet meer ben ( want ooit
Nu ik hier niet meer ben.
Nu ik ben heen gegaan
Nu zwijgt men stem
En roept niet meer je naam
Maar al je dan even je ogen sluit
Dan is er weer ik en jij
Want als ik in jouw gedachten kruip
Dan is dat meer dan genoeg voor mij.
Ga niet wenen van verdriet
Maar ga door met leven
Want de herinneringen die ik achterliet
Die heb ik je graag gegeven.
Ga door het leven met een lach
En hou diep in gedachten
Dat zo mijn ziel in vrede rusten mag
En dat ik eeuwig op jou zal wachten
Reacties op dit gedicht
jurgen a vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
jurgen a
Gecontroleerd door:
Marina
Gepubliceerd op:
18 februari 2011
Thema's:
[Wij]
[Gemis]