Na lange tijd heb ik mezelf gevonden, je weet wel wie ik ben.
Alleen het laatste beetje verstop ik nog, omdat ik die ook nog niet zo goed ken.
Was lange tijd bang mezelf bloot te geven en mijn gevoelens te laten zien.
Door jou ben ik mijn gevoelens gaan uiten, het gaat me steeds beter af bovendien.
Ik zou zo graag willen laten zien dat ik het waard ben, oh kreeg ik maar die kans.
Want met jou in mijn leven, ja jij geeft mijn leven glans.
Ik zou je willen laten zien wat ik daadwerkelijk voor je voel.
Want ik ben stapelgek op je, als je begrijpt wat ik bedoel.