Als je echt van me hield
Dan was je wel gebleven
Waar ben je nou
Ik zie je niet om me heen
Vraag me steeds vaker af
Waarom je zo bent
Ik gaf je alles wat ik had
En toch was je niet tevreden
Ik was er altijd voor je
Wanneer niemand je zag staan
Nu laat je me vallen
Maar ik laat het
Ik wil niks meer van je weten
Ik doe het wel alleen
Je beloofde me zoveel
Waarom sta ik dan alleen?
Onze vriendschap is over
Donder op uit mijn leven
Nooit meer een wij!
Laat het maar zitten
Want je kan er niks aan doen dat je zo bent
Maar je wilt niet weten wat ik jou allemaal wens
Ik had het kunnen weten
Dat je zo was
Je loog tegen me
En zei dat je een echte vriendin was
Je weet niet eens wat dat betekent!
Probeer me niet te bellen
Mijn wond is te helen maar niet te genezen!