De tijd tikt door, de dagen vliegen voorbij
alsof je er altijd geweest bent
hou jij je stevig vast aan mij...
hoop maar dat je jezelf nog kent,
kan zeggen hoe jij bent van binnen
want ik ben heel anders
dan de rest van die wereld
geloof me als ik het zeg,
hou je maar aan me vast,
je bent mijn engeltje;
ik volgens mij een last...