het vlammetje in mij wordt een vuurbal bij
het zien van elecktrische vonken die
mij toegestraalt worden.
zelf al wordt ik beregent of verzopen in gevoelens.
toch blijft het eeuwige vlammetje in mij verder branden.
het verlangen naar , wordt zelfs heel zwaar.
naarmate ik vorder in mijn zijn , zoek ik het venijn.
mijn hersenbrigade bewaakt het vlammetje en zorgt voor controle.