als het lange wachten is vertraagd
door de enkle reis naar nergensland
als de tranen zijn gedroogd
en de druppels zijn gestrand
staat mijn hart in brand
omdat jij er niet meer bent
en niemand die ik kan vragen
waar je zit of hoe dan ook
niemand die jou kent
ik raak van de kook
door de eenzaamheid
die jij achterlaat
als het lange wachten
is vertraagd
en de enkele reis is gestopt
naar nergensland
weet ik pas
dat jij nooit bestaan hebt
alleen in mijn dromen
maar wat had
ik jou lief.