ik ben blij dat ik op deze dag
je eens verwennen mag
met ons etentje voor valentijn
vind ik het fijn je liefste te zijn
het leven is niet altijd rozegeur en maneschijn
toch beloof ik er steeds voor jou te zijn
al is het soms zwaar
we houden zielsveel van elkaar
met de lente in 't verschiet
wil ik zeggen ik vergeet je niet
ik hou van jou in 't verdere leven
wil ik veel vriendschap en liefde geven
daarom heb ik getracteerd
en iets gereserveerd
ik heb je verwend
met een paasweekend
we genieten met z'n twee
van nieuwpoort aan zee
gaan logeren in hotel cosmopoliet
waar ge geniet van ne karmeliet
dit had ge niet verwacht
maar ik had eraan gedacht
na al het verdriet en tegenslag
vind ik dat je genieten mag
hopelijk vind je het ok
en ga je met me mee
weet je nu niet wat je zeggen moet
zeg maar lieve schat je doet het goed
je mag het noteren
van mij kan je leren
ondanks het leven met beperking
heb ik indertijd gezorgd voor versterking
luister naar je hart
want voor jou ben ik een vrouw heel apart
vele knuffels van mij
maken je vast heel blij