Waarom denken zoveel mensen dat geld gelukkig maakt?
Wij Nederlanders zijn één van de rijkere en juist hier zie je zoveel chagerijnige mensen..
Mensen die zeiken als ze niet te eten krijgen waar ze op hadden gehoopt,,
Mensen die niet blij zijn met bijvoorbeeld een nieuwe autoweg...
Eigenlijk zeiken de mensen in Nederland 24/7.
En dan kijk je in de arme landen zoals Afrika..
Ze zeiken nooit ook al hebben ze niks.
Ze zijn blij als ze een beetje eten krijgen,,
en zeiken niet over wat het is en hoeveel het is...
Ze zeiken niet over dat het heel ver lopen is naar het water.
Maar denken: Straks hebben we weer lekker water.
Overal zien ze het positieve van in,,
terwijl wij Nederlanders overal het Negatieve in zien...