Vlinders,
harten gevult met liefde voor jou
de aanraking van jou en mij versnellen
hun vleugelslagen, waardoor mijn hart
het bijna niet meer trekt
een kus gevolgd, mijn lichaam beeft
ze nemen de macht over en ik geef me over
niets is sterker dan de liefde die ik voel
ze laten me weten, waar ik het voor doe
want jij,
jij bent mijn levensdoel..