van wit naar zwart
vandaag jou grootste vriend
morgen heb ik jou niet verdiend
in je ogen telkens een ander
geen uitleg
waar kom je vandaan
wie ben je werkelijk
wilde enkel maar gelukkig zijn
er is niemand die aan de eisen van een gemaskerde man kan voldoen
onvoorstelbaar-onvoorspelbaar-onberekenbaar
dat is wat je bent
ik heb een hart
daarin ben jij niet zeldzaam
helemaal verblind
door wat ik vond
ik wilde links
en jij rechts
dus ik volgde jou pad
mijn handen om je heen
maar hoofd bij de deur
heb het echt geprobeerd
hoe je het went of keert
jou huis beschermde mij niet
waar is die deur
klem, zo klem
de storm was teveel
de zon te weinig
je ogen altijd grijs
bekennen geen kleur
in mijn hart woonde je
maar daar vond ik je niet
besta jij echt
net alsof er niets is gebeurd
stilzwijgend volgt een lange weg
mijn hoofd in de wolken
mijn verdriet bij de deur
ook de zon was teveel
ik wilde vooruit
jij achteruit
steeds even bij elkaar
niet wetend waar aan toe
niet wetend wat bedoelt
moe van wachten
moe van we zien wel weer
niks uitgepraat
volledig stilzwijgen weer
maar deze x
zeg ik het aan iedereen
vaarwel verleden
ik heb mezelf terug
wil die ander niet meer zijn
omkijken naar wat ik achterlaat?
schim van daarvoor
of geest enkel in mijn wereld te zien
ik vaar op een nieuw schip
met mijn zoontje zo klein
als mijn kapitein
varend over alle haaien
mama is niet meer te paaien
nooit meer ten onder gaand
wie of wat moet me raken
samen met mijn kleine sterke man
houden wij het roer recht
en onze weg gaat enkel nog vooruit
een streep door mijn naam
een slecht boek lees je enkel 1 x
dus blader jij maar door
te lange stilte deze x
blader maar niet meer
raadselachtig
leugens te prachtig
ik laat de leugens gewoon zichzelf zijn
en mijn herinnering blijft schijn
maar de echte waarheid doet vast nog meer pijn
en ik heb alle schepen achter ons verbrand
en ben samen met jesse in het echte geluk beland
wie o wie had dat ooit gedacht
bedankt mijn kind voor alles wat jij mij bracht
en brengt
samen staan we sterk
mama waakt over jou
ik hou van jou