A d e m e n
ademen is
belangrijk in deze tijd van
stress en onzekerheid
vooral omdat de wereld thans
wordt gekenmerkt
door helse strijd
je wordt meegezogen in
de ban van deze illusie
stem je af op je adem dat geeft
je een zekere diffusie
dit houdt in dat je de
samengebalde energie
v e r s p r e i d t
en je dan minder onder de
voelbare energieën lijdt
haal diep adem totdat je je
weer in je kracht voelt staan
vanaf dat moment kun je
de woelige wereld beter aan
het is een kwestie van doen
van het je eigen maken
je zal dan in het vervolg niet meer
zo gauw uit je aarding geraken
je voelt je rustig worden
kan weer over gaan tot
de orde van de dag
je kunt jezelf weer zijn
degene die jij het liefste zag
dit is geen egoïsme maar
een kwestie van zelfbehoud
het is belangrijk dat
je op jezelf vertrouwt
zodat je met beide benen stevig
op deze aardbol kunt staan
zo ben je met jezelf maar
ook met anderen begaan
je medemens zal jouw
eigenheid bemerken
dat zal zijn zijn
als hij het toestaat
ook kunnen versterken
liefde voor jezelf
resulteert tevens in
liefde voor de ander
je krijgt een ander medemens
je komt nader tot elkander
in welke vorm dat wordt gegoten
is geheel aan jou
blijf onder alle omstandigheden
je zelve trouw
27-02-2011
wr