De tijd zal het leren dingen te accepteren.
Het is vallen en opstaan in het leven.
Diepte punten en hoogte punten,
je maakt ze allemaal mee.
Het leven gaat gepaard met vreugde pijn en verdriet.
Gaat niet altijd over rozen.
Wees blij met wat je hebt.
Bemin de kleinste dingen.
Al gaat het in het leven niet zoals je dat graag zou willen.
Je kan altijd denken ik wil meer...
Je kan atlijd denken het kan beter...
Wat je ook kan doen,
is je leven accepteren.
Zoals het is.
Geen extra luxe een dikke auto onder je kont.
Al helemaal niet als dat geen wat je daar voor over moet hebben,
kan zorgen voor een afgrond.
Je kan nadenken over wat je nu hebt,
kan hebben en weer kwijt kan raken.
Of je kan nadenken over wat je nu hebt,
kan hebben zonder achter om te hoeven kijken.
Bang te zijn dat iemand anders een einde maakt,
aan ons noem het maar luxe leven.
Nee ik eet liever een boterham minder dan te leven als een bang wezen!
De tijd zal je leren dingen te accepteren.
Blij te zijn met wat je nu hebt.
Als je goed na denkt heb je het nog niet zo slecht!!!