Goed gewogen woorden wegen geen gram,
het graan is van de akkers, ruim voor het zaaien
kwamen de stormen en sprinkhanen, de goddelozen
hebben ons land verraden, maar je zult geen honger lijden
met mijn tachtig kilo schoon aan de letterlijke haak.
Er loopt nog wat liefde uit, laveloos maar gelaafd
geslaafd aan de verslagenheid heb ik mij dan toch ge-
geven was moeilijker, krijgen echter onmogelijk
en dat - is - hoe - ik ben. Onmogelijk, niet mee
of tegen te leven. Paard naar c6 en het is mat.