valentijnsdag is een dag om je liefde te verklaren
maar ik kan vandaag alleen maar naar buiten staren
wachten op een kaarte of smsje van jou
omdat ik je niet durf te zeggen dat ik van je hou
ik durf je niet te zeggen dat ik nog steeds op jou wacht
dat had je misschien nooit gedacht
ik denk dat ik je moet zeggen dat ik alleen om jou geef
en dat er niemand anders is door wie ik tussen de wolken zweef