ik weet even niet zo goed
wat ik hier doe
mijn gedachten
vliegen heen en weer
ben moe in mijn hoofd
van alle gedachten
die ik over mijzelf heb
en wat ik doen moet
teleurstelling na teleurstelling
gedachte na gedachte
ik weet soms gewoon even niet
wat ik met mezelf aan moet
*,,Hanneke,,*