Mijn lieve, lieve Beppe.
Jij wou niet meer,
Het leven liet jou in de steek,
je gedachten klopten niet, jouw lichamelijke pijn,
smoorden jou..
Het zorgde ervoor dat jij toch echt niet meer wou.
Hele dagen op bed, verduft door medicijnen,
Hele dagen slapen.
Morfine was voor jou de oplossing,
Geen pijn, en rustig door kunnen slapen.
Tot je stikte in je eigen vocht,
Tot je de tunnel zag, een enorm licht.
Je opgelucht adem haalde, en begon te glimlachen.
Je ogen glansden, Je zag de hoop in je ogen.
Terwijl jij dit leven verliet.