Een vallende ster, wie wil dat niet zien.
Wat ik zou wensen dat ben jij lieve bien.
Voor als nog komen mijn wensen niet uit.
Nam het lot maar eens een positief besluit.
Dat mijn wensen uitkomen dat is wat ik wil.
Want jij maakt toch echt het verschil.