Een zoektocht naar het onbereikbare
Onnoembare paden die elkaar kruisen
Maar steeds alleen verdergaan
Twee mensen op zoek naar elkaar
Hopend, twijfelend
Op zoek naar dat punt
Waar de wegen te samen doodlopen
Liefde, geborgenheid
Een reis ondernomen door één
Die eindigt met twee